20 oktober 2018
17:30

Arlanda IBK U

Referat: Wåhla IBK U - Arlanda IBK U

Årets första hemmamatch för Wåhlas herrar i H6-serien och Arlanda stod för motståndet. Spelmässigt började första perioden jämnt men Arlanda hade utdelning på sina chanser så trots mycket bollinnehav hos hemmalaget stod det tidigt 0-2 till gästerna.

Efter första perioden hade Arlanda tagit ett grepp om matchen och ledde med 0-4. I andra perioden fortsätter spelet på liknade sätt och Wåhla har fortsatt svårt att sätta bollarna i nät. 0-9 efter andra periodens slut.

Sent i den tredje lossnade det äntligen för hemmalaget och ”Kim vispar upp den i nättaket efter ett inslag i hörnet. 1-14. 16.51” för att citera den interna liverapporteringen från matchen. Därmed fastställdes också slutresultatet.

Matchbilden speglades inte riktigt av resultat då Wåhla hade mycket boll men dålig utdelning och Arlanda tog tillvara på sina chanser. Hemmalaget får en ny chans att ta poäng nästa helg när de gästas av SK Vide.